Kateřina Hromjáková

Vodní 475/1, 790 01 Jeseník, tel.: 584 413 953, email: pama.jesenik@seznam.cz


Pama - Krmné maso - krmivo - poradenství

Fitmin SOLUTION

Alergie, potravní senzitivita, nechutenství nebo jen potřeba obměny psího jídelníčku - s těmito i dalšími specifiky výživy psů vám pomůže Fitmin Solution. Hypoalergenní diety pro psy s intolerancí určitého druhu živočišného proteinu, grainfree receptura pro psy alergické na obiloviny nebo speciální šťavnaté, extra masové granule pro psy trpící nechutenstvím… Fitmin Solution představuje řešení specifických požadavků na výživu psů.

 

Soft & Juicy

1,5 kg - 170,- Kč
   5 kg - 550,- Kč

Superprémiové krmivo pro dospělé psy všech plemen. Receptura výrobku Soft&Juicy je unikátní díky vysokému obsahu čerstvého masa, které je tím nejpřirozenějším zdrojem živočišné bílkoviny v potravě psa. Pět druhů čerstvého masa garantuje maximální chutnost šťavnatých poloměkkých granulí, vybrané byliny společně s řasou Chlorellou pozitivně ovlivńují trávicí proces.

Bílkoviny 27 %, tuky 13 %, energie 13,95 MJ/1 kg

více…

Salmon & Potato

  2,5 kg -    345,- Kč
13,0 kg - 1.300,- Kč

Superprémiové krmivo pro dospělé psy všech plemen. Receptura výrobku Salmon & Potato je unikátní díky své receptuře bez obsahu obilovin a také jednodruhovým složením živočišných proteinů - obsahuje pouze rybí suroviny. Čerstvé maso z lososa garantuje vysokou chutnost, pérebiotika a vybrané byliny pozitivně ovlivňují trávicí proces. Salmon & Potato z řady Fitmin Solution představuje optimální hypoalergenní dietu pro psy s potravní intolerancí.

Bílkoviny 23 %, tuky 13 %, energie 13,82 MJ/1 kg

více…

Lamb & Rice

  2,5 kg -   280,- Kč
13,0 kg - 1.040,- Kč

Superprémiové krmivo pro dospělé psy všech plemen. Receptura výrobku Lamb & Rice je unikátní díky svému jednodruhovému složení živočišných proteinů - obsahuje pouze jehněčí suroviny. Čerstvé maso z jehněte garantuje vysokou chutnost, rýže společně s prebiotiky a vybranými bylinami pozitivně ovlivňují trávicí proces. Lamb & Rice z řady Fitmin Solution představují optimální hypoalergenní dietu pro psy s potravní intolerancí.

Bílkoviny 24 %, tuky 13 %, energie 13,78 MJ/1 kg

více…

Rabbit & Rice

 2,5 kg -     285,- Kč
13.0 kg - 1.120,- Kč

Superprémiové krmivo pro dospělé psy všech plemen. Receptura výrobku Rabbit & Rice je unikátní díky svému jednodruhovému složení živočišných proteinů - obsahuje pouze králičí suroviny. Čerstvé maso z králíka garantuje vysokou chutnost, rýže společně s prebiotiky a vybranými bylinami pozitivně ovlivňují trávicí proces. Rabbit & Rice z řady Fitmin Solution představuje optimální hypoalergenní dietu pro psy s potřevní intolerancí.

Bílkoviny 24 %, tuky 13 %, energie 13,86 MJ/1 kg

více…

Novinky

ROZVOZ

Pro naše zákazníky zajišťujeme rozvoz při nákupu nad 500,-Kč po Jeseníku a okolí do 5km zdarma. Každý další kilometr 6,-Kč

Kontaktní formulář pro objednávku.

Od roku 1996 Vám naše firma nabízí komplexní a nejširší sortiment krmiv, vybavení a potřeb pro chovatele psů, koček, ptáků, drobných hlodavců a hospodářských zvířat.

Kontakt

Firma PAMA
Kateřina Hromjáková

Vodní 475, 790 01 Jeseník

Mob.: 773 168 889
e-mail: pama.jesenik@seznam.cz

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies