Kateřina Hromjáková

Vodní 475/1, 790 01 Jeseník, tel.: 584 413 953, email: pama.jesenik@seznam.cz


Pama - Krmné maso - krmivo - poradenství

 

JOSERA - krmivo pro psy

 

JOSERA KIDS


Josera Emotion Kids je krmivo pro rostoucí psy od 8. týdne věku. Optimálně zásobuje štěňata živinami, které jsou důležité pro zdravý růst. Obsahuje prášek z mušlí pro zdravé klouby.

  • Díky optimálnímu poměru omega-3 a omega-6 mastných kyselin krmivo pozitivně ovlivňuje zdravou kůži a lesklou srst. Vitamín E, biotin, methionin a zinek jsou v lehce vstřebatelné, organicky vázané formě.
  • Ideální poměr vápníku a fosforu a přídavek organicky vázané mědi posilují stavbu kostí. Stejné účinky má prášek z mušlí, který obsahuje chondroitin a glukosamin.
  • Přírodní prebiotikum inulín podporuje vitalitu a vitalizační účinky kvasnic podporují trávení. Vitamín E a selen chrání buňky.

Složení:
masová moučka drůbeží, kukuřičná mouka, rýže, kukuřice, vláknina z cukrové řepy, drůbeží tuk, hydrolyzované drůbeží bílkoviny, kvasnice, chlorid sodný, chlorid draselný, cikorkový prášek, prášek z mušlí.

 

JOSERA MINIWELL

Josera Miniwell Adult je kompletní, plnohodnotné krmivo pro dospělé psy malých plemen.

Složení:
drůbeží masová moučka, rýže, celozrnná kukuřice, kukuřičná moučka, drůbeží tuk, řepná dužina, minerály, kvasnice, cikorka.

 

 

JOSERA BALANCE

Josera Balance je krmivo pro starší a méně aktivní psy. Se sníženým obsahem bílkovin, nižším množstvím tuku. Obsahuje maso z mušlí pro zdravé klouby a biotin pro zdravou kůži.

  • Speciální receptura pro vitalizační účinek na trávení
  • Optimální při nesnášenlivosti hovězího, jehněčího, vepřového, ryb a pšenice
  • Díky optimálnímu poměru omega-3 a omega-6 mastných kyselin krmivo pozitivně ovlivňuje zdravou kůži a lesklou srst. Vitamín E, biotin, methionin a zinek jsou v lehce vstřebatelné, organicky vázané formě.
  • Ideální poměr vápníku a fosforu posiluje stavbu kostí
  • Přírodní prebiotikum inulín podporuje zdravou střevní flóru a imunitní systém
  • Vitalizační účinky kvasnic podporují trávení

Složení:

masová moučka drůbeží, rýže, kukuřičná mouka, vláknina z cukrové řepy, drůbeží bílkoviny hydrolyzované, drůbeží tuk, chlorid sodný, prášek z čekanky, chlorid draselný, masová moučka z mušlí.

 

JOSERA GEFLUGEL-MENU

JOSERA Geflügel Menu je velice chutné a velmi dobře stravitelné krmivo s velkým množstvím masa pro dospělé psy všech plemen a s běžnou aktivitou. Každé sousto je speciálním chuťovým zážitkem.

Drůbeží maso jako jediný zdroj živočišných bílkovin zajištuje, že toto krmivo je velmi dobře snášeno. Bez přidání obilovin a sóji. Krmivi pomáhá zlepšit kůži a srst, která bude lesklá s zdravá. To zajišťují hodnotné mastné kyseliny, vitamíny, zinek a měď v lehce přijímatelné, organicky vázané formě. Lehce stravitelné krmivo prvotřídní jakosti.

Složení:
kukuřice; drůbeží masová moučka 29,5%; rýže; drůbeží tuk; řepné řízky; drůbeží protein-hydrolizovaný; natriumchlorid.

 

JOSERA OPTINESS

Kompletní krmivo pro dospělé psy.
Speciální krmivo pro každý den, které dodá našim vybíravým čtyřnohým mazlíčkům vše, co potřebují. Jemné jehněčí maso a vysoce kvalitní sacharidy (bez kukuřice) zajistí vysokou míru snášenlivosti krmiva. Redukovaný obsah bílkoviny také usnadní látkovou výměnu.

  • Větší velikost kroket pro střední a velké psy
  • Redukovaný obsah bílkovin k usnadění látkové výměny
  • L-kartnitin a taurin podporují správnou funkci srdce
  • S hodnotnými mastnými kyselinami a biotinem pro zdravou pokožku a lesklou srst
  • Bez přidané kukuřice


Složení:
drůbeží masová oučka, rýže, ječmen, bramborový škrob (10%) řepné řízky, drůbeží tuk, jehněčí masová moučka (4,5%), drůbeží bílkovina hydrolizovaná, minerály, prášek z cikorky (inulin), sušené novozélandské zelenopyskaté mušle (Perna canaliculus).

 

 

Novinky

ROZVOZ

Pro naše zákazníky zajišťujeme rozvoz při nákupu nad 500,-Kč po Jeseníku a okolí do 5km zdarma. Každý další kilometr 6,-Kč

Kontaktní formulář pro objednávku.

Od roku 1996 Vám naše firma nabízí komplexní a nejširší sortiment krmiv, vybavení a potřeb pro chovatele psů, koček, ptáků, drobných hlodavců a hospodářských zvířat.

Kontakt

Firma PAMA
Kateřina Hromjáková

Vodní 475, 790 01 Jeseník

Mob.: 773 168 889
e-mail: pama.jesenik@seznam.cz

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies